Přijďte s dětmi na náborovou akci Týden hokeje a užijte si spoustu hokejové zábavy. Ve čtvrtek 26. září
Zveřejněno: 08.09.2024, Autor: Redakce

Tradiční velký nábor Pojď hrát hokej v rámci projektu Týden hokeje je opět tady! HC Studénka bude nové malé talenty hledat a vybírat ve čtvrtek 26. 9. 2024 od 16:15 hod. kdy proběhne prezentace na zimním stadionu ve Studénce a od 16.45 hod. akce na ledě. Pro každého nového účastníka bude čekat hodnotný dárek od ČSLH (např. hokejový dres s logem našeho klubu a jmenovkou hráče reprezentace ČR - Dostál, Nečas, Gudas nebo Pastrňák....).

Zvány jsou všechny děti ve věku od 4 do 8 let, které si chtějí zkusit hokej, a to bez rozdílu umění bruslení! Účast na náboru je samozřejmě zdarma!

  • Velká náborová akce v rámci projektu Týden hokeje.
  • Pro všechny děti ve věku 4 – 8 let a jejich rodiče.
  • Pro všechny děti bez rozdílu dovednosti bruslení!
  • Na ZS ve Studénce ve čtvrtek 26. 9. od 16:15 hodin.

Vezměte s sebou děti a dobrou náladu. Pokud disponujete základním vybavením (brusle, helma, rukavice) je to výhodou. Pokud nemáte základní vybavení, rádi vám jej na akci zapůjčíme! 

Těšit se můžete na prezentaci práce s mládeží, prohlídku zázemí, modelový trénink již aktivních hokejových žáčků a samozřejmě také samotný trénink na ledě, aby si noví zájemci vyzkoušeli hokej na vlastní kůži. Těšíme se na vás!

Registrace účastníka na akci Týden hokeje Místo papírového formuláře bude zákonný zástupce registrovat účastníka na konkrétní akci Týdne hokeje přes on-line formulář

Na fotky z posledního Týdne hokeje, který se ve Studénce uskutečnil v lednu se můžete podívat ZDE

Akce Týden hokeje se v rámci projektu Pojď hrát hokej koná po celé České republice a celkově už potřinácté. Díky dosavadním ročníkům získalo první zkušenost s ledním hokejem desítky tisíc dětí. Více informací najdete na www.pojdhrathokej.cz v sekci Týden hokeje.
Těšíme se na Vás!